Přejít k hlavnímu obsahu
zpět do Blogu

Rozlučka se svobodou či narozeniny


strip_Brno.jpg

Základní prvek striptýzu spočívá v postupném odhalování oblečení, často doprovázeném tanečním vystoupením. Striptýz může být interpretován různými způsoby, od uměleckých a estetických představení po zábavné a výrazně erotikou nabitější show.

Pánský striptýz, duo striptýz, lesbické show striptérky nebo autoerotika - všechny tyto služby patří do našeho sortimentu a vy vůbec nemusíte váhat s jejich využitím. Odložte stranou svůj stud, splňte si tajná přání a uspokojte své skryté touhy. Naše Agentura Fox spolupracuje s profesionálními striptéry i se striptérkami z Prahy, které vyjdou vstříc vašim přáním. Striptérky si můžete objednat na jakoukoliv společenskou akci. 

Erotická show od nás oživí každou rozlučku v Praze. Rozlučka se svobodou v Praze se tak stane nezapomenutelnou.Většinou si je naši zákazníci zajišťují na rozlučky se svobodou, na různé oslavy a party. Obzvlášť teď v létě, kdy je atmosféra přece jen trochu uvolněnější, patří naše služby mezi velmi vyhledávané.

 

Jak probíhá erotická striptýz show v Praze?

Naše striptérky vás opravdu nadchnou. Můžete si být jisti, že profesionální představení, jaké je to od nás, jste ještě neviděli. Svůdné a hravé striptérky udělají vše, co vám na očích uvidí. Pokud plánujete například svatbu, počítejte s tím, že striptérka je na rozlučce se svobodou opravdu potřeba.

 

Kdy je vhodné objednat striptýz v Praze?

Ať je vám 20, 30 nebo klidně i 50a víc, nemusíte se zdráhat využít našich služeb. Striptýz vám poskytne parádní odreagování jako žádná jiná aktivita. Navíc se může jednat i o perfektní překvapení pro vašeho kamaráda nebo třeba pro bráchu. Sháníte někoho, kdo vám zajistí striptýz i na poslední chvíli? Pokud jste plánování rozlučky se svobodou podcenili a teď potřebujete do pár hodin sehnat zkušenou striptérku, tak i v tomto případě se na nás můžete obrátit. Hradec Králové, Liberec, Opava, Znojmo - to jsou lokality, ve kterých působíme a jsme schopni garantovat naši dostupnost.

 

Striptýz ve městě Praha, Brno nebo Ostrava?

Máte zájem o zábavu, odreagování a uvolnění v trochu jiném duchu, než jste byli dosud zvyklí? Naši strip show vám můžeme jen doporučit.

 

Pořádná oslava si žádá pořádnou erotickou show. Co takhle svůdnou erotickou show v podání našich striptýzových tanečníků a tanečnic z Prahy? Uspořádejte párty snů, na kterou se nezapomíná. Okořeňte ji pořádnou dávkou erotiky a budete ještě dlouho za lva salonů.

 

Striptérka na rozlučku

Je úplně jedno, jakou máte příležitost k oslavě. Striptýz na rozlučku skvěle okoření téměř každou příležitost. Musíte si být samozřejmě jistí osazenstvem. Pokud pořádáte rodinnou oslavu a zvete i svoje babičky a tetičky, tak se pravděpodobně příliš nestrefíte do vkusu.

 

Příležitosti ke striptýzu:

  • oslava narozenin s přáteli
  • rozlučka se svobodou nevěsty
  • rozlučka se svobodou pro ženicha
  • diskotéka
  • půlnoční překvapení
  • tematické večírky

 

Striptýz je spojení tance, nahoty a erotiky. Vše probíhá ve vší slušnosti, a přestože je vystoupení opravdu sexy a žhavé, tak se nejedná o žádné porno. Naše striptérky a striptéři vás dokážou pořádně nažhavit a rozjet každou zábavu.

 

Téma striptýzu si volíte sami podle svých preferencí. Je oslavenec vášnivý fotbalista? Co kdyby mu přišla zatancovat krásná fotbalistka nebo slečna rozhodčí? A dámy si většinou libují v uniformách, proto není nic jednoduššího než objednat striptéra v kostýmu policisty, vojáka nebo třeba hasiče.

 

Vystoupení je doprovázeno hudbou. I v té se vám zvládneme plně přizpůsobit. Taneční hudba, energická rytmická hudba nebo rockové pecky. Nic není problém. Vystoupení našich tanečníků vždy zapadne do vašeho vkusu a tématu večera.

 

Protože patříme ke špičkám v oboru a na trhu se pohybujeme mnoho let, tak vám můžeme nabídnout služby na špičkové úrovni. Naše tanečnice pečlivě pilují všechna svá vystoupení. Na výběr máte hned z několika striptérů a striptérek, takže i zde vám vyjdeme vstříc.

 

Když zařizujete oslavu nebo rozlučku se svobodou pro své kamarády, tak musíte mít zařízeno několik věcí. Vtipné úkoly pro nevěstu nebo ženicha, vlastní prostory , jídlo, pití, skvělou hudbu a mnoho dalšího.

 

Plánujete-li večer v klubu nebo hospodě, tak může nastat problém s majiteli. Musíte mít vše předem domluveno a zajištěn souhlas. S největší pravděpodobností vám bude nabídnut soukromý salonek přesně pro tuto příležitost a zajímavý rozlučkový program. Zajistěte si místo, ještě než nás kontaktujete. Bude se nám lépe plánovat budoucí vystoupení.

 

Dámský striptýz pro ženicha nebo pánský striptýz na rozlučku pro nevěstu je ověřená klasika, která nikdy neomrzí. Do čistě ženské společnosti se samozřejmě hodí svalnatý striptér, který rozproudí vášně a nenechá žádné srdce chladné. Dámský striptýz ocení i ženy, protože ty obvykle lépe snáší nahoty v podání stejného pohlaví.

 

Pokud chcete potěšit smíšené osazenstvo a jste si jistý, že místní pánové se nezaleknou konkurence, tak vsaďte na duo strip show. Žhavé spojení mužské a ženské energie vás nabije sexuální energií. O doteky není při vystoupení nouze a nudit se rozhodně nebudete.

 

Plánujete-li rozlučku se svobodou nebo významné jubileum svého kamaráda, tak je třeba pořádný odvaz. Ten zažijete v podobě lesbi show. Co je víc sexy než jedna striptérka? No přece dvě krásné tanečnice, které se věnují sami sobě a náležitě si to užívají. Nechte se zlákat tajemnou ženskou sexualitou a zažijte pocit něčeho zakázaného a neobvyklého.

 

Specializujeme se na vystoupení v menších i větších městech ČR. K dispozici jsme vám například v Praze, Pardubice, Brně, Olomouci, Ostravě nebo Zlíně. Není problém se domluvit i v jiných lokalitách. Kontaktujte nás a zajistěte si večer, na který se nezapomíná.