Přejít k hlavnímu obsahu
zpět do Blogu

Striptýz na rozlučku? Jasně!


striptýz na rozlučku

Sexy rozlučka ? Proč ne?

Dostali jste za úkol na plánování rozlučku se svobodu pro nevěstu a ženicha a nevíte si rady? My vám přinášíme užitečné rady, jak připravit nezapomenutelný večer. 

Určitě jste se zamysleli nad otázkou jaké by to bylo sjednat striptýz na rozlučku. A proč ne? Proč nemít společnou rozlučku? Budoucí nevěsta a ženich ocení americký striptýz nebo symbolickou párovou show.

 

Striptérka na rozlučku se svobodou

Striptéři a striptérky Striptéři a striptérky totiž jednoznačně dnes k rozlučkám prostě patří. K rozlučkám neodmyslitelně patří také sexy zábava a plno překvapení. Musíte vytvořit nezapomenutelnou noc plnou zážitků, na kterou budete s přáteli potají vzpomínat. 

Pojďme si projít tipy, jak to vše skvěle zařídit.

 

Jak na rozlučku pro nevěstu a ženicha?

Zamyslete se nad programem pro nevěstu a ženicha, a jestli jsou opravdu připraveni na striptýz. Pokud ne, můžete pro ně připravit symbolickou párovou show, tzv. americký striptýz kdy si na sobě učinkující nechávají spodní prádlo. 

 

Vtipné úkoly pro nevěstu

Striptérka může připravit vtipné úkoly pro nevěstu, které může během striptýzu budoucí manželce pošeptat. V podstatě se bude jednat o show, kdy striptérka ukáže budoucí manželce jak na striptýz a jak svádět svého muže. A striptér naopak ukáže budoucímu ženichoví co se líbí ženám na striptýzu.

 

Výběr vhodného místa je jedno z nejdůležitějších věcí, které musíte pro striptýz zařídit. Je důležité vědět, kde budete rozlučku pořádat a podle toho plánovat. Jestli se rozlučka pořádá doma, nemáte žádné starosti.

 

Pokud chcete rozlučku slavit někde v restauraci, či baru, je ideální vyhledat takový podnik, který má vlastní salónek. Salónek je důležitý pro vaše soukromí a taky aby vaše zábava nerušila ostatní návštěvníky podniku. Podívat se můžete i na článek nejlepší místa na rozlučku.

 

Zeptejte se na povolení také majitelů či provozního v podniku a informujte ho o tom, co se bude ten večer dít. Svolejte si poradu všech pozvaných a společně prokonzultujte výběr striptýzu. Ideální je nejlepší kamarád ženicha, ten ho zná nejlépe a poradí, jaký striptýz na rozlučku bude vhodný. Můžete zvolit výše zminovaný americký striptýz, kontaktní striptýz nebo i něco ostřejšího.

 

 

Specialista na zábavný program na rozlučku je vám k dispozici

Hledáte hry na rozlučku se svobodou? Pokud chcete vsadit na kvalitu a 100% spolehnutí na agenturu, vyberte si naši zábavnou agenturu Fox , která nabízí to nejlepší z erotické zábavy na rozlučku, co můžete zažít. U nás se Vám nestane ani to, že na akci striptérka nedorazí.

Na našich stránkách najdete široký výběr pro všechny oslavy za výhodnou cenu. Za podobnou cenu, kvalitní striptýz na rozlučku nenajdete. Je to jedno jestli to je rozlučka v Praze, Brně, Olomouci, Ostravě nebo kdekoliv jinde, naši učinkující přijedou na rozlučku se svobodou kamkoliv. Podívejte se kolik stojí striptýz v Praze, Brně nebo Olomouci  , autoerotika a zavolejte nám ještě dnes.