Přejít k hlavnímu obsahu
zpět do Blogu

Pánská jízda


Pánská jízda

Pokud se někdy ocitnete v situaci, kdy bude na vás, abyste zařídili vašemu kamarádovi narozeninové překvapení nebo dárek na loučení se svobodou, jistě narazíte na otázku striptýzu v Praze. Ano či ne? Je to vhodné? Narozeninový striptýz potěší a překvapí nejednoho oslavence nebo oslavenkyni. Ale musíte především posoudit, zda to oslavenec zvládne a nebude mu to spíše proti srsti než po chuti. I když je to překvapení, ne každý z nás ho může vnímat stejně. Může se klidně stát, že vašeho kamaráda urazíte, rozzlobíte či mu způsobíte velmi trapnou chvilku. Pokud ale víte, že je to vhodné překvapení, pak jděte do toho. 

 

Nejlepší narozeninový dárek pro muže? Striptérka!

Vzhledem k tomu, že se jedná o pánskou oslavu, řiďte se heslem: v jednoduchosti je krása! Zařiďte takový program, aby nebyl přeplácaný, vašemu kamarádovi bude zajisté stačit, že bude ve společnosti svých přátel. Pánská rozlučka nebo narozeninová oslava se dost liší od té dámské. To hlavní na co se zaměřte je dobré jídlo, kvalitní pití a skvělá parta! Můžete zvolit barmanský večer s ochutnávkou rumů nebo třeba navštívit casino. Fantazii se meze nekladou. A nakonec oslavence můžete nechat zatknout krásnou policistkou, která si ho odvede do předem vyhraněných prostor, kde mu předvede ten nejlepší narozeninový dárek pro muže- striptýz.

 

Narozeninový striptýz oživí převleky

Když budete hledat, najdete spoustu převleků a kostýmů, od těch bláznivých až po seriózní obleky.  A především každý bude vědět, co oslavujete. Ještě jeden tip. Jestliže byste rádi měli na tričku datum loučení se svobodou tak, aby to byla i jako vzpomínka pro vašeho kamaráda, není problém. V online tvořiči si můžete vyrobit tričko jaké chcete. Klidně můžete přidat i nějaké heslo večera.

 

Prostor

Při výběru prostoru pro narozeninový striptýz buďte opatrní. Jestliže se bude narozeninová oslava nebo rozlučka se svobodou vašeho kamaráda odehrávat u někoho doma, tedy v soukromém prostoru, pak není se striptýzem problém. Mohl by ale nastat, pokud naplánované překvapení chcete uskutečnit někde v klubu – provozní by totiž nemusel souhlasit. Proto raději pátrejte po nějakém salonku či jiné soukromé místnosti. Vyhnete se tak i tomu, že kamarádovi nebude muset být případně trapně a překvapení si užije.

 

A nakonec

Co vám můžeme doporučit je především to, abyste si pánskou jízdu užili a měli na ni jen a pouze dobré vzpomínky a zážitky. Vybírejte především kvalitu, kterou si kamarádův večer jistě zaslouží. Jsme specialisté na striptýz pro města Brno, Praha, Olomouc, Ostrava a celou Moravu. Budeme se tedy těšit na případnou spolupráci!